Gratis verzending boven de €40

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Babyboef. ingeschreven bij de KVK Amsterdam onder nummer 74177192

Algemene voorwaarden.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige gesloten overeenkomsten van Babyboef. Door een bestelling te doen via internet ga je een overeenkomst aan met Babyboef,en geef je te kennen dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Babyboef heeft het recht om de verkoop voorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van Babyboef tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.


Bezorging
Pakketpost €5,95

DHL biedt een pakket 4 keer bij het opgegeven adres aan, indien bij 4 keer geen gehoor, wordt een pakket retour afzender gestuurd. Om dit pakket opnieuw te versturen zal opnieuw verzendkosten worden berekend aan de ontvanger.


Betaling
Na uw bestelling ontvangt u een email bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. Indien de bestelling na 7 dagen nog niet betaald is vervalt de bestelling.
U kunt betalen via Ideal of U kunt het geld overmaken naar IBAN NL43BUNQ2035364647 t.n.v. Babyboef o.v.v . uw ordermummer.

            
Aflevering
Aflevering van producten van Babyboef vindt plaats d.m.v Postnl of DHL. Babyboef is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de afleverwijze van de door u bestelde producten en niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending.   

Klachten
Heeft u klachten dan kunt u deze kenbaar maken via telefoon of door te mailen naar info@babyboef.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.